Nieuws

Tisselt by Day/Night

Dag 2 van de opbouw voor Tisselt by Day/Night!
Meer lezen

“Kaft papier”

Kaft papier

Beste leden, wacht in september zeker nog even met het kaften van je boeken want 10 september krijgen jullie tijdens Tisselt By Day speciaal kaftpapier van de chiro.
Meer lezen

Distelbal

Vanaf vandaag zijn de kaarten voor het distelbal te verkrijgen bij Den Bradt en Penneke dop. U kan ze ook aankopen bij onze leiding. Tot volgende week!

Meer lezen

Distelbal - Bakkenklimmen

Chiro Tisselt presenteert zijn twee jaarlijks Distelbal en Bakkenklimmen.

Klik op Meer Lezen voor meer info

Meer lezen

Zwemmen

Zwemmen

Beste ouders,

Zoals jullie al immers weten zijn we deze zondag niet kunnen gaan zwemmen. Dit is veroorzaakt door miscommunicatie met het zwembad van Bornem. Zondag hebben we nog kunnen regelen dat de sloebies wel zijn kunnen gaan zwemmen maar dit is natuurlijk niet eerlijk tegenover de andere groepen. Daarom zal er een nieuwe zondag worden ingelast voor de andere groepen buiten de sloebies om te gaan zwemmen. Wij hopen op jullie begrip en sorry voor dit misverstand.

Meer lezen


Winter BBQ

Winter BBQ

Wij zijn er bijna klaar voor! Vanaf 17h zijn jullie welkom op onze winter BBQ. Tot straks.
Meer lezen


“vriendjes- en vriendinnetjesdag”

vriendjes- en vriendinnetjesdag

Morgenmiddag komt Chiro Tisselt tussen 11h en 12h op RandstadFM (104.9 FM)! Het zal gaan over onze vriendjes- en vriendinnetjesdag. Zeker luisteren!
Meer lezen

Infomoment ouders

Zitten je kinderen nog niet in de chiro, maar ben je wel geïnteresseerd in onze werking? Zitten je kinderen nog maar net in de chiro en zit je met nog wat vragen of zou je weleens kennis willen maken met de leiding? Zitten je kinderen al heel wat jaren in de chiro en wil je graag andere ouders verwelkomen en vertellen over je ervaringen met de chiro? Dan nodigen we jullie van harte uit op 13 november 2016, om 14u30 aan de chirolokalen.

Meer lezen