Werkjaar 2020 - 2021

Algemeen

Dit jaar verlopen de inschrijvingen voor het werkjaar volledig digitaal. Je kan je kind(eren) inschrijven door onderstaand formulier in te dienen en de betaling van het lidgeld uit te voeren.

Info i.v.m. de betaling:
Bedrag: 30 euro
Rekeningnummer: BE07 7390 1691 3666
Naam begunstigde: Chiro Tisselt
Mededeling: Inschrijving naam van het kind

De documenten i.v.m. de terugbetaling van de mutualiteiten zullen eind oktober ter beschikking worden gesteld.

Infomoment

Normaal zou midden oktober ons traditioneel infomoment plaatsvinden. Hier geven we informatie aan ouders van (nieuwe) leden. Door de huidige pandemie zal dit niet kunnen doorgaan. Daarom zijn we volop bezig met het uitwerken van een alternatief. Je kan voorlopig al wat algemene informatie terugvinden op onze website. Indien je vragen hebt mag je ons op zondag zeker aan de poort aanspreken! Ook staan al onze telefoonnummers op de leidingspagina van onze website. Tot slot zijn wij steeds te bereiken via [email protected], [email protected] en [email protected].

Corona

We proberen er alles aan te doen om onze chirozondagen op een veilige manier door te laten gaan. Daarom vragen we iedereen die ouder is dan 12 jaar, aan de poort een mondmasker te dragen. We houden ons aan de regels die wij van Chiro Nationaal en de overheid opgelegd krijgen. Jullie kunnen deze regels ook nalezen via: chiro.be/corona. Praktisch komt het erop neer dat we onze vereniging (inc. leiding) opdelen in bubbels van maximaal 50 personen. De grote van deze bubbels kan worden aangepast afhankelijk van de toegepaste kleurencode. Er is veel aandacht voor hygiëne en het beperken van te intensief fysiek contact.

Tot slot vragen wij uitdrukkelijk om uw kind niet te laten deelnemen aan onze activiteiten indien hij/zij symptomen vertoont, wacht op resultaten van een test of recent in contact is geweest met iemand die positief getest heeft. Indien uw kind tot een risicogroep behoort (zie de lijst), vragen wij om toestemming van een huisarts om deel te mogen nemen aan onze werking.

Laat ons er samen een fantastisch onvoorspelbaar leuk jaar van maken!

Vragen met een * zijn verplicht in te vullen.


Voor- en achternaam
Voor dringende communicatie
Voor communicatie ivm Chiro activiteiten, verkleedkleding,...
Voor- en achternaam
Voor dringende communicatie (optioneel)
Voor communicatie ivm Chiro activiteiten, verkleedkleding,... (optioneel)
Enkel voor de oudere groepen
Allergie├źn, aandachtspunten,...
* Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord.