Nieuws

De banier

Als je nog meer chiro wil uitstralen dan kan dat met chiro-kousen, chiro-onderbroek, chiro-hemd, chiro-kopje, ...
Meer lezen

Fakkelloop

Fakkelloop

We staan in de krant!: Een vijftiental Willebroekse jongeren van Chiro Tisselt verzamelden aan het Fort van Breendonk voor hun jaarlijkse fakkelloop richting de Congreskolom in Brussel. Die tocht wordt in estafette gelopen.

“Het is nu de 32ste editie. Voor ons wordt het de zevende deelname”, zeggen Robbe Goovaerts en Sam De Wit. In het Fort gaf Kevin Polfliet ondertussen een lezing en de boekvoorstelling 'Van Convent tot Conflict', de vertaalde versie van het relaas van een Amerikaanse non over het begin van WO I in Willebroek.

Bron: Link

Meer lezen

vriendjes- en vriendinnetjesdag

REMINDER:

Vandaag is het vriendjes en vriendinnetjes dag. Iedereen is welkom! Om 14h30, bij het begin van de Chiro zondag, organiseren wij een infomoment. Hier zullen we het hebben over onze werking, bivak, financieel plaatje, verzekering,... Tot straks!

Meer lezen

Dag van de Jeugdbeweging

Morgen is het weer van dat. De hoogdag der hoogdagen: Dag van de Jeugdbeweging! Vergeet zeker niet in uniform naar school, werk, stage,... te gaan. Ook kan je onder andere in Willebroek gaan genieten van een lekker ontbijtje. Veel plezier!

Link naar het facebook event

Meer lezen

Kalender

Onze kalender tot en met februari staat online! Ga zeker eens een kijkje nemen via deze link.

Meer lezen

Chiro tot 18.00u

Zondag 03/09/17

Beste leden en ouders
Zondag (03/09/17) zal het voor iedereen chiro zijn tot 18.00u. Dus de 3 oudste groepen mogen vroeger naar huis.

Alvast bedankt voor het begrip.
Meer lezen

Zomerschoonmaak

Grote Kuis!

Beste Chiro-ouders

Op zaterdag 2 september vanaf 10:00 houden we een grote zomerschoonmaak in en rond onze lokalen. Alle helpende handen zijn welkom om: ramen en deuren te poetsen, kasten en bergplaats op te ruimen, onkruid te wieden, … kortom allerlei klusjes uit te voeren om op zondag 3 september te starten in een kraaknette Chiro-omgeving. Hopelijk tot dan! Je zou ons een enorm plezier mee doen!

Lieve groetjes
de leiding en VB
Meer lezen

Kalender

De kalender van augustus, september en oktober staat online op onze website!

Klik hier

Meer lezen


Laatste dag

Laatste dag

Ooohooo, het is al onze laatste dag hier in Herselt. 🤔 Iedereen is zijn dansje of toneeltje aan het voorbereiden voor de bontering van vanavond. Ten slotte staat er nog een groot kampvuur op de planning.

Meer lezenBezoekdag

Bezoekdag

Vandaag is het bezoek dag! Jullie zijn vanaf 14h welkom op onze kampplaats. Het adres is: Groenheuvelstraat 2, Herselt. LET OP: 200 meter van onze kampplaats heeft een andere Chiro ook zijn tenten opgesteld. Onze kampplaats kan je herkennen aan onze grote witte tent en aan de vrachtwagen waar "SAM" op staat geschreven. Tot straks!

Meer lezenHerinnering

Herinnering

---HERINNERING---

Vanavond tussen 17u en 19u moeten de valiezen van de leden naar de chiro worden gebracht. Wij laden deze direct op de camion. De sloebies hoeven hun valiezen nog niet te brengen, zij kunnen alles meenemen tijdens de bezoekdag.

Tot vanavond!

Meer lezen

Inschrijvingsavond Bivak

Inschrijvingsavond Bivak

Beste ouders en leden,

Nu het einde van het schooljaar stilletjes aan begint te naderen, betekent dit dat de zomervakantie binnenkort weer voor de deur staat. En een zomervakantie zou natuurlijk geen echte zomervakantie zijn zonder het spetterende, ongelofelijke, vet coole bivak van Chiro Tisselt. Dit bivak zal doorgaan voor alle groepen (buiten de sloebies) van donderdag 20 juli tot zondag 30 juli te Herselt. De sloebies gaan in tegenstelling tot alle andere groepen maar 8 dagen op kamp en komen aan op de bezoekdag die dit jaar zal doorgaan op zondag 23 juli.

Voor alle leden die staan te popelen om op bivak te vertrekken organiseren wij daarom volgende week zondag 21 mei ’17 de inschrijvingen voor het bivak van 18.00u ’s avonds. En voor alle ouders die toch nog wel wat schrik hebben om hun geliefde kroost 10 of 7 dagen van thuis weg te sturen, organiseren wij ook een infomoment. Hier zal er meer info gegeven worden over wat op kamp gaan nu juist inhoudt: dagindeling, activiteiten,… Onze geliefde asketen zullen er namelijk ook voor zorgen dat u gedurende deze avond geen dorst lijdt, en zullen aan een democratische prijs drank verkopen. De prijs voor dit bivak kan zondag cash betaald worden maar ook via overschrijving (naar voorkeur).

  • Sloebies: 90 euro voor 8 dagen kamp
  • Andere leden: 120 euro voor 10 dagen kamp
  • Minderprijs voor 2de kind: 5 euro minder voor 2de kind

Wij hopen op jullie talrijke aanwezigheid opdat we er wederom een fantastisch bivak van mogen maken!

Meer lezen

“Trui en T-shirts”

Trui en T-shirts

Beste ouders en leden,

Chiro Tisselt is enorm trots dat ondertussen bijna alle leden elke zondag in onze nieuwe chiro Tisselt trui en T-shirt ravotten. Onze truien en T-shirts waren aan een razendsnel tempo uitverkocht, en ondertussen zitten we al aan de derde bijbestelling. Door opgeslagen prijzen van de fabrikant, moeten wij onze prijzen ook aanpassen.

Vanaf 1 mei zijn de prijzen als volgt:
Trui: €20
T-shirt: €10
Trui + T-shirt: €25

Nu zondag (30 april) is het geen chiro, maar zijn alle ouders/grootouders/nonkels/tantes/... welkom op ons tweejaarlijks Distelbal. Op maandag 1 mei zal chiro Tisselt de dorstigen laven op de Disteling, en voor de avonturiers onder ons is er weer het kampioenschap Bakkenklimmen!

Meer lezen

Zwemmen

Zwemmen speelclub - rakwi

Liefste speelclub en rakwi's

We hopen dat jullie enorm hard hebben genoten van Pasen en dat jullie vele eitjes hebben kunnen verzamelen! Hopelijk hebben jullie ook genoeg gerust want deze zondag gaan we WEL zwemmen in het zwembad in Bornem. Dus vergeet zeker en vast niet jullie zwemkledij, misschien een zwembril en natuurlijk jullie goed humeur! Als er ouders zijn die willen rijden, Stuur dan maar gerust een mailtje naar [email protected]

Meer lezen

Carnaval

Carnaval

Beste chirofanaten, Op zondag 2 april is het de jaarlijkse carnavalstoet in Willebroek. Naar goede gewoonte zullen wij hier met onze leden naartoe trekken. Op deze dag hoef je voor 1 keer eens niet je chiro uniform aan te doen, maar mag je verkleed komen! Hoe gekker hoe beter! Wij zijn ook nog opzoek naar ouders die willen rijden en de leden naar Willebroek willen brengen. Daar spreken we af aan de oude rijschool (Chiro Jongens Willebroek). Om 17u spreken we dan opnieuw af om terug richting de chiro te vertrekken. Wij hopen op een grote opkomst van gekke feestneuzen!
Meer lezen

Zwemmen

Zwemmen

Beste ouders en leden,

Volgende zondag (12 maart 2017) is het weer zwemmen te Bornem, dit geldt voor alle groepen dus ook voor de sloebies. Aan de sloebies die het zwemmen nog niet zo goed onder de knie hebben wordt gevraagd om zwembandjes mee te nemen. We vertrekken stipt om half 3 op de Chiro, voor het vervoer richting Bornem zoeken wij nog ouders die eventueel willen rijden. Indien u het ziet zitten om te rijden gelieve een mailtje te sturen naar: [email protected] of [email protected] . Hiervoor alvast hartelijk dank! Wat kost dit nu allemaal? Aan alle leden onder de 16 jaar vragen wij 4 euro, voor diegenen die ouder zijn dan 16 jaar is het 4,50 euro. Wij hopen op een talrijke opkomst zodat we er wederom zoals alle andere zondagen een topzondag kunnen van maken!

Groetjes,
Het sportteam (Ellen en Lennert) van Chiro Tisselt

Meer lezen

“Hierbij het programma voor de komende weken:”

Liefste leden en ouders

Liefste leden en ouders,

Hierbij het programma voor de komende weken:

Op zaterdag 4 en zondag 5 februari zijn het onze jaarlijkse Chiromosselen! Iedereen is zaterdag van 17u tot 21u en zondag van 11u30 tot 18u30 welkom op onze chiroterreinen om heerlijke mosselen te komen eten. Voor wie geen mosselen lust is er ook superlekkere vol-au-vent en veggi vol-au-vent. Op zondag 5 februari is het dan ook geen chiro.

Zondag 12 februari gaan we met de chiro schaatsen! De chiro begint zoals andere zondagen om 14u30 en ook de einduren zijn hetzelfde. Voor deze superleuke uitstap vragen we alle leden om €5 mee te brengen voor het schaatsen en de huur van de schaatsen. De sloebies gaan niet mee schaatsen, zij gaan een groot spel spelen op onze terreinen. Voor het schaatsen zijn we nog op zoek naar ouders die voor vervoer kunnen zorgen. Ouders die willen rijden kunnen mailen naar [email protected]

Op zondag 19 februari is het geen chiro. De leiding is dat weekend op teambuildingsactiviteit.

Meer lezen

Chiro Tisselt Zoekt

Chiro Tisselt is op zoek naar een radio/werfradio/mediaspeler. Liefst eentje op batterijen zodat onze kinderen overal kunnen springen, zingen, spelen en dansen op hun favoriete muziek. Heeft u ergens een apparaat staan dat voldoet aan deze omschrijving en jullie kunnen deze missen, dan is hij welkom op onze Chiro. Wij danken jullie op voorhand.

Meer lezen

Uniform

De kleinste maten van ons nieuw uniform zijn terug beschikbaar. Omdat we dit jaar geen Chiro meer geven bieden we deze te koop aan op onze Winter BBQ. Meer informatie over prijzen, … kan je vinden op onze homepage.
Meer lezen

De Sint

Gisteren kwam De Sint langs op onze Chiro. Hij maakte iedereen blij met zijn bezoek. De jongste konden hem en zijn Pieten persoonlijk ontmoeten. ’s avonds stonden er pannenkoeken en chocomelk voor alle groepen op het menu.

Bekijk hier de foto’s:

Bekijken

Meer lezen

Volksdans

Volksdans

Gisteren hebben we met zen allen gezamenlijk gevolksdanst. Ja inderdaad, het was koud buiten. Maar als je samen beweegt krijg je het snel warm!

Meer lezen

Infomoment ouders

Kon je niet op ons infomoment aanwezig zijn? Geen probleem! Hieronder kan je alle informatie nog een rustig nalezen.
Meer lezen


Fakkelloop

Fakkelloop

Onze deelname aan de fakkelloop op 11 november is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Radio 2 nam onder andere een interview af. Foto’s en geluidsfragment volgen zo snel mogelijk. Klik op Meer lezen om het filmpje te bekijken.
Meer lezen

Een eerste bericht

Eerste bericht

Dit is het dan! Het eerste bericht op de nieuwe website. Wat is er zo speciaal aan deze site? Hieronder een korte opsomming:
Meer lezen