Nieuws

Winter BBQ

Hupla, de opbouw is begonnen! Zaterdag is het eindelijk zover. Tot dan!
Wanneer: Zaterdag 17h
Waar: Chiro Tisselt - Brielen 11, 2830 Tisselt

Meer lezen


Winter BBQ

De winter staat weer voor de deur en dus ook de befaamde winterbbq van Chiro Tisselt. Wat bieden wij jullie aan? Een lekkere BBQ met saladbar, een lekker dessertenbuffet, verse soep, allerlei koude en warme dranken en verschillende soorten jenevers. Dit alles gaat door in een verwarmde feesttent aan de chirolokalen en we zorgen ook voor een gezellig buitenvuurtje.

Meer lezen

Christus Koning

Disco-Jezus is zijn volgelingen kwijt en vraagt jullie nu om hem te helpen. Kom zondag 5 november allemaal tegen 09:00 u naar onze chiro en help Jezus met de zoektocht zijn volgelingen terug te vinden zodat het laatste avondmaal vredig kan doorgaan.
Meer lezen

vriendjes- en vriendinnetjesdag

Zitten je kinderen nog niet in de chiro, maar ben je wel geïnteresseerd in onze werking? Zitten je kinderen nog maar net in de chiro en zit je met nog wat vragen of zou je weleens kennis willen maken met de leiding? Zitten je kinderen al heel wat jaren in de chiro en wil je graag andere ouders verwelkomen en vertellen over je ervaringen met de chiro? Dan nodigen we jullie van harte uit op 29 oktober 2017, om 14u30 aan de chirolokalen.

Tevens is het dan vriendjes- en vriendinnetjesdag en is iedereen welkom op onze chiro om naar harte lust te spelen. Ondertussen verwelkomen wij de ouders op ons infomoment. We geven jullie een rondleiding, leggen onze werking uit, de belangrijkste data, extra uitleg over het bivak, …

Nadien kunnen jullie gerust nog even blijven om iets te drinken of te eten (catering door onze enige echte Aspiranten). Daarbij kan je gerust nog vragen stellen of een babbeltje slaan met de leiding en je medechiro-ouders.

Hopelijk tot dan!

Meer lezen

Tisselt by Day/Night

Dag 2 van de opbouw voor Tisselt by Day/Night!
Meer lezen

“Kaft papier”

Kaft papier

Beste leden, wacht in september zeker nog even met het kaften van je boeken want 10 september krijgen jullie tijdens Tisselt By Day speciaal kaftpapier van de chiro.
Meer lezen

Distelbal

Vanaf vandaag zijn de kaarten voor het distelbal te verkrijgen bij Den Bradt en Penneke dop. U kan ze ook aankopen bij onze leiding. Tot volgende week!

Meer lezen

Distelbal - Bakkenklimmen

Chiro Tisselt presenteert zijn twee jaarlijks Distelbal en Bakkenklimmen.

Klik op Meer Lezen voor meer info

Meer lezen

Zwemmen

Zwemmen

Beste ouders,

Zoals jullie al immers weten zijn we deze zondag niet kunnen gaan zwemmen. Dit is veroorzaakt door miscommunicatie met het zwembad van Bornem. Zondag hebben we nog kunnen regelen dat de sloebies wel zijn kunnen gaan zwemmen maar dit is natuurlijk niet eerlijk tegenover de andere groepen. Daarom zal er een nieuwe zondag worden ingelast voor de andere groepen buiten de sloebies om te gaan zwemmen. Wij hopen op jullie begrip en sorry voor dit misverstand.

Meer lezen


Winter BBQ

Winter BBQ

Wij zijn er bijna klaar voor! Vanaf 17h zijn jullie welkom op onze winter BBQ. Tot straks.
Meer lezen


“vriendjes- en vriendinnetjesdag”

vriendjes- en vriendinnetjesdag

Morgenmiddag komt Chiro Tisselt tussen 11h en 12h op RandstadFM (104.9 FM)! Het zal gaan over onze vriendjes- en vriendinnetjesdag. Zeker luisteren!
Meer lezen

Infomoment ouders

Zitten je kinderen nog niet in de chiro, maar ben je wel geïnteresseerd in onze werking? Zitten je kinderen nog maar net in de chiro en zit je met nog wat vragen of zou je weleens kennis willen maken met de leiding? Zitten je kinderen al heel wat jaren in de chiro en wil je graag andere ouders verwelkomen en vertellen over je ervaringen met de chiro? Dan nodigen we jullie van harte uit op 13 november 2016, om 14u30 aan de chirolokalen.

Meer lezen